Andrej Panadić o Ivici Osimu - "Živio je nogomet, cijele bi noći gledao utakmice"

Podcast Inkubator

4,4 хиљ. приказа0

  ČITAV podcast pogledajte na LINK-u:
  www.youtube.com/watch?v=tEGyR...

  Објављено Пре 9 дана

  Коментара

  1. azramaniacNo1

   Ivica Osima je bio trener ispred svoga vremena. Ono sto danas radi Guardiola to je Svabo radio prije 40 godina ali sve iz glave, bez krede i table, video snimaka

  2. donroka1

   Švabo iz Saraj'va, da si nam ziv i zdrav mangupe Sarajevski, da ti Bog podari zdravlje i dug zivot aBd ! ZIVIO GOSPODAR PLAVE ZELJINE FAMILIJE, IVICA OSIM

  3. Levak GorArt

   A Cvita je baš te sezone u Zagrebu ušao protiv Sarajeva u 88. minuti kao debitant i zabio 2 komada za 5-0 i konačnih 6-0 . Imao je max.18.

  4. Levak GorArt

   Kao klinjo znači koji je do 7. osnovne (1992) živio u Sarajevu a ljeta i zimske ferije u Sesvetama(Zg) dobio sam 90te od njega, Zvoneta i Cvite autograme u hotelu Holliday In,prije tekme sa Željom. Škoro je tada rasturao za Želju i prešao je u Dinamo sljedeće sezone čini mi se...možda čak i u pola iste te sezone. Znam da je protiv Dinama tu tekmu pucao penal i pogodio stativu pa se šuškalo da je namjerno jer ga je Dinamo već kontaktirao.

  5. Levak GorArt

   Švabo je legenda. A i Panadiča kao Dinamov navijač od svojih 13-14 sam uvijek gotivio kao beskrupuloznog halfa dok je igrao za Dinamo i prije toga za "Čileance".

  6. voodoo xa93

   Hvala ti Boze sto postoji ljoZe

   1. Levak GorArt

    Poslije Dinama uvijek mi je bio Željo. Odrastao sam par stotina metara od stadiona Grbavica. Igrali viktorije na glavnom travnjaku...dok nas ne nagari oružar. Nas 2 na 2 i golman i ožeži po onom suncu. A gol k'o naše cijelo igralište pred zaradom ;)

  7. Hugo lloris

   GOSPODAR FAMILIJE 🔵⚪

  8. talagarajsa

   Osim genije je.

  9. emil zatopek

   Ivica Osim veliki nogometni znalac, na žalost dojma sam da je podcijenjen kao trener.

  10. VedadFN

   PRVI